21 Ocak 2015 Çarşamba

FORİVİA

FORİVİA İŞİ NEDİR?

Forivia evde para kazanmak ve ek iş yapmak isteyenler için müthiş bir fırsattır. Forivia sistemi hem kişisel ihtiyaçlarınızı daha uygun fiyatlarla satın almanıza, hem de bu ürünleri başkalarına satmakla kazanç elde etmenizi sağlayacak bir sistemdir. Üstelik başkalarını da bu sisteme üye yapabilir ve onların yapacağı satışlardan da kazanç elde etmeniz mümkün.  Sizin üye yaptığınız forivia temsilcileri de kendi ekiplerini oluşturacaklar ve onların da üyeleri olacaktır. Böylelikle daha çok kazanacaksınız.


FORİVİADAN NASIL KAZANIRIM?

Öncelikle üye olduktan sonra size güncel forivia  kataloğu gönderilecektir. Her forivia üyesi katalogtaki tüm ürünlere % 33 daha ucuza sahip olacaklardır. Böylelikle kazanmaya başlayacaklar. 

Bununla birlikte elinize ulaşan katalogtan çevrenizdekilere satışını yapabilirsiniz. Ürünlere % 33 daha ucuza sahip olacağınız için, ürünleri katalogtaki fiyatlarından satarak kazanç elde etmeye başlayabilirsiniz.

Her forivia temsilcisinin  bir ekibi vardır. Siz çevrenizdekileri üye yaparak ekibinizi oluşturmaya başlayabilirsiniz. Sistemin tanıtımını yaptığınız her üye kendi çevresindekilere satış yaparak hem kendine hem de size para kazandıracaktır. Üyeleriniz yaptığı her satış sonucunda kazacınız artacaktır.  Sizin üyeleriniz zamanla kendi çevresindeki insanları üye yapacak ve onlar da kendi ekiplerini oluşturacaklardır. Onların da yapacağı satışlarla birlikte sizin kazancınız daha daha çoğalacaktır.

Forivia sistemi  üyelere sürpriz ödüller ve ücretsiz alt üye edinme fırsatlarıyla işinizi geliştirmenize ve daha çok kazanmanıza imkan tanır.


FORİVİA ÜRÜNLERİ

KOZMETİK ÜRÜNLERİ
AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI ÜRÜNLERİ 
EV TEMİZLEME MALZEMELERİ
TAKI
KİŞİSEL BAKIM ÜRÜNLERİ
İÇ GİYİM


FORİVİADA HER AY YAPILMASI GEREKEN ZORUNLU SATIŞ YOKTUR. 


NASIL SİPARİŞ VERİRİM?

Foriviada telefonda ve web siteden siparişlerinizi verebilirsiniz. 100 TL altı siparişlerde kargo ücreti Türkiye'nin her yerine  5 TL'dir. 100 TL üzeri siparişlerde ise kargo ücretsizdir. 


NASIL ÜYE YAPABİLİRİM?

Sisteme kaydolduğunuzda  kişisel bilgileriniz arasında size ait bir referans linkinin olduğunu göreceksiniz. O referans linki Facebook v.b.  gibi sosyal medya sayfalarınızda, bloglarınızda, web sitelerinizde ve forumlarda paylaşabilir ve  üye edinebilirsiniz.  Sizin referans linkinize tıklayarak üye olanlar forivia tarafından SMS aracılığıyla size bildirilecektir. 



BU SİSTEME ÜYE OLMAK VE KAZANMAYA BAŞLAMAK İÇİN FAZLA DÜŞÜNMEYE GEREK YOK. 



Load disqus comments

0 yorum