30 Kasım 2016 Çarşamba

BOŞANMAK

 BOŞANMAK

Evlenmek için küçüklüğümüzden beri bazı hayaller kurarız. Herkesin aklında bir eş profili vardır. Evleneceği insanla ilgili sorulara herkesin yanıtları hazırdır. Evlilik güzeldir. Ruh eşinizi sizi tamamlayanı,mutlu edeni, önemseyeni bulduysanız güzeldir. Evlendiğimiz kişinin hayallerimizdeki kişi olmadığını anladığımızda boşanma uzaktan göz kırpmaya başlamış olabilir.

Hiç kimse evlenirken boşanmayı düşünmez. Hepimiz bu kadar şanslı olamıyoruz. Güzel umutlar ve dileklerle başladığımız evlivlilik yürümüyor, biliyoruz. Çare bulmak için birçok fedakarlık yaptık, özveride bulunduk ama evlilikteki sorunlarımız bir türlü çözülemiyor. Çevre ne der, ailem ne der, çocuklarım var diyerek evliliğimize devam mı etmeliyiz. Devam etmeliyiz, her şey gibi evlilikte emek ister. Eş olarak seçtiğimiz insana, kendimize ve evliliğimize gerektiği kadar şans vermeli düzeltmeye toparlamaya çalışmalıyız.

Nereye kadar ta ki artık kurtaracak bir durum olmadığına karar verdiğimiz zamana kadar. Sizin elinizden geleni yapın, gerekirse profösyonel yardım alın danışmanlara gidin. Aklınızda keşkeler kalmasın. Her şeyi yapmanıza rağmen evliliğiniz iyi gitmiyor ve mutlu değilseniz, bu hayata bir kere geliyorsunuz siz mutlu olmadan kimseyi mutlu edemezsiniz.
O ne der, bu ne der diye düşünmeden kendiniz için en iyi kararı kendiniz verin, bu gerekirse boşanmakta olabilir.

            
Load disqus comments

0 yorum